• DOLAR 32.518
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2432.922
  • ...
Mardin bağımsız adayı Kılınç,  imam hatipleri ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin bağımsız milletvekili adayı Mahmut Kılınç, beraberindeki heyetle Kızıltepe Furkan Doğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Özcan Yıldız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.

Kızıltepe Furkan Doğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Kılınç, okul yönetimini geçtiğimiz günlerde düzenlediği Kutlu Doğum etkinliği dolayısıyla tebrik etti.  Kılınç, toplumda baş gösteren manevi hastalıkların bu gibi etkinliklerin düzenlenerek giderilebileceğini söyledi.

Kızıltepe Özcan Yıldız Anadolu İmam Hatip Lisesini de ziyaret eden Kılınç, okul yönetimi ile bir araya geldi.  Kılınç, burada İmam Hatip liselerinin önemine dikkat çekerek manevi eğitimin sağlıklı düşünebilen bireyler yetiştirdiğini söyledi.

6-8 Ekim saldırılarında Kızıltepe`de halka verilen zararları dile getiren Kılınç, halkın can ve mal güvenliği tehlikedeyken Meclisteki vekillerin olaylara kayıtsız kaldıklarını, halkı kendi kaderlerine terk ettiklerini belirttiler. 

Kılınç, “Halkın oyları ile Meclise gönderilen vekiller halka yapılan saldırıları kınamadılar bile, bizim vekillerimizdiler ama haklarımız koruyamadılar. Halkın yanında halkın içinde olmadılar. Halk bunları gördü. Artık dengelerin değişeceğini halk dile getiriyor.” şeklinde konuştu.  (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir