• DOLAR 32.373
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2325.43
  • ...
Mardin kamu hastaneleri genel sekreteri değişti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erol Çeliker’in yerine Uz. Dr. Tunga Barçın atandı. 1978 yılında Osmaniye’de dünyaya gelen Barçın, İlk, Orta ve İmam Hatip Lisesi öğreniminden sonra 1995 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı.

2002 yılında Muş’un Varto ilçesinde pratisyen hekim olarak görev yapan Barçın, 2005 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Araştırma görevlisi olarak göreve başladı. Aralık 2010 yılından Nusaybin Devlet Hastanesine atanan Barçın, 4 ay Başhekim yardımcılığından sonra Nusaybin Devlet Hastanesi Baştabipliğine atandı. Barçın, bu görevinin ardından Mardin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olarak görevine devam ediyor.

 Sağlık hizmetlerinin sunumunda başarıya ulaşmanın yolunun çalışma arkadaşlarıyla uyumlu bir ekip olabilmekten geçtiğine inandığını dile getiren Barçın, “Bütün branşlar ve meslekler bir arada en iyiyi hedeflediklerinde başarılı olabilirler. Bu bakış açısıyla, her kademede kaliteli hizmet sunmak için çalışacağız. Hizmet sunarken de çalışma arkadaşlarımla birlikte hep daha iyiye nasıl ulaşabileceğimiz hususunda istişarelerde bulunacağız. İnsanımızın en değerli hazinesi olan sağlığına hizmet etmek için çıktığımız bu yolda halkımızın desteğiyle ve katkılarıyla başarıya ulaşacağımızın bilincindeyiz.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir