• DOLAR 32.572
  • EURO 34.938
  • ALTIN 2427.423
  • ...
HDP ve CHP`nin üst aklı Yahudiler mi?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HDP son dönemde dindarları rahatsız edici birtakım söylemler geliştirdi. Pek çok kişi bu söylemleri dil sürçmesiyle ifade ettiler. Kesinlikle değil. Taksim'in Kabe'ye benzetilmesi kesinlikle bilinçli. ABD'li Benenson firması uluslar arası anlamda toplum mühendisliği yapar. Yahudi kökenli bir firmadır ve dünyanın değişik yerlerindeki seçim stratejilerinde etkin olan bir üst çatı şirkettir ve farklı alt firmalarla çalışır.

"YAHUDİ ŞİRKETTEN TOPLUM MÜHENDİSLİĞİ"

İçinde Koç Üniversitesi'nin ve Açık Toplum Vakfı'nın yaptığı bir araştırma son dönemde kamuoyunda yer aldı. Benenson firması Ohio ve Koç Üniversitesi ve vakıfla birlikte Türkiye'de kendine göre toplum mühendisliği oluşturuyor. Bu adamlar HDP'ye dedi ki" "Senin dindarlardan oy alma olasılığın az. Alabildiğini alıyorsun zaten. Bir AK Parti o boşluğu dolduruyor. Az boşluk varsa da HÜDA-PAR dolduruyor. Sen marjinal sola yüklen" dediler.

"CHP'YE 'HDP' YÜKLENME' DEDİLER"

CHP'ye de dediler ki "Kürtlere çok fazla yüklenme. HDP'nin barajı aşması senin hayrına. MHP'ye yüklen" dediler. Kılıçdaroğlu bir ara "Benim hedefim yüzde 35" dedi. Bütün araştırmalar CHP'yi 30'un altında gösteriyor. 7-8 puan oyu almak için CHP'ye hedef nokta gösterdiler. Mersin, Adana, İzmir gibi CHP ve MHP'nin aynı anda oy geçirgenliğinin yüksek olduğu noktaları öne koydular. Benenson firması bu partilere genel strateji olarak da oyların ağırlıklı olarak ekonomi oyları olduğunu ifade etti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir