• DOLAR 32.344
  • EURO 35.052
  • ALTIN 2283.123
  • ...
Gasp olaylarına karışan zanlı yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinde değişik tarihlerde dört ayrı şahsı gasp ederek telefonlarını zor kullanarak alan şüpheli şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada zanlının; M.E isimli şahsın kullanmış olduğu cep telefonunun darp edilmek sureti ile GASP edilmesi,  R.S isimli şahsın kullanmış olduğu cep telefonunu zorla ve bıçak gösterilmesi sureti ile GASP edilmesi, M.T isimli şahsın kullanmış olduğu cep telefonunun, tehdit edilerek ve silah olduğu söylenerek GASP edilmesi ve B.S isimli şahsın kullanmış olduğu cep telefonunun, tehdit edilerek ve bıçak teşhir etmek suretiyle GASP edilmesi olayına karıştığı belirtildi.

Açıklamda, “Bu kapsamda her 4 ayrı olayın müştekileri tarafından verilen bilgiler doğrultusunda şüpheli şahıs hakkında yapılan araştırmalarda şahsın Diyarbakır ilinden Gasp ve Yankesicilik suçlarından kaydının olduğu ve kayıp şahıs olarak da aranmasının olduğu tespit edilmiş; şahsı yakalamaya yönelik çalışmalar devam ettiği esnada 06.05.2015 günü şüpheli Ş.T isimli şahıs Bağlar Sento Caddesi üzerinde ekiplerimiz tarafından görülmüş ve şahıs kovalamaca sonucu yakalanmıştır.” Denildi.

Şüpheli şahıs, hakkında gerekli işlemler yapılmak üzere yaşının küçük olması sebebiyle Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Daha sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Diyarbakır E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir