• DOLAR 32.331
  • EURO 35.081
  • ALTIN 2295.889
  • ...
SON DAKİKA
Yapıcıoğlu Çınar'da esnafı ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Yapıcıoğlu’nun bu seferki durağı Çınar ilçesi oldu.

HÜDA PAR Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Tekdal ve HÜDA PAR Çınar İlçe Başkanı Abdurrahman Tekdal’ın da katıldığı ziyaretlerde, Çınar esnafı Yapıcıoğlu’na büyük ilgi gösterdi.

Esnafın sıkıntılarını sorup beklentilerini dinleyen Yapıcıoğlu, kıraathanelerde oturan vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Kıraathanedeki vatandaşlar, işsizlik nedeniyle vakitlerini buralarda geçirdiklerini ifade ederek Meclise gitmesi halinde Yapıcıoğlu'ndan bölgedeki işsizlik sorunu ile ilgilenmesini istediler.

Sıcak diyalogların oluştuğu ziyaretlerde esnaflardan destek isteyen Yapıcıoğlu, milletvekili seçilmesi durumunda esnafın sıkıntılarını Meclise taşıyacaklarını söyledi.

Ziyaretler sırasında Yapıcıoğlu, elinde Üstad Bediüzzaman sözlerinin yazıldığı bir levhayı okurken gördüğü esnafı, tebrik ve takdir etti.

Yapıcıoğlu'nun 3 saat boyunca gezdiği esnaf, bağımsız milletvekili adayına destek sözü verdiler. Esnaf, Yapıcıoğlu'nu tebrik edip başarılar diledi.

Çınar ilçesindeki tüm esnafı ziyaret eden Yapıcıoğlu, ziyaretler boyunca kendisinin yanından ayrılmayan gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 Yapıcıoğlu, daha sonra Çınar'da Mehmet Tekgül’ün düğününe katıldı.  (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir