• DOLAR 32.335
  • EURO 35.126
  • ALTIN 2306.74
  • ...
`Kenan Paşa, Allah`ın huzuruna gitmiştir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANKARA - Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in vefatına ilişkin, "Kenan Paşa, Allah`ın huzuruna gitmiştir. Artık söyleyecek bir şey yoktur" dedi.

Bozdağ, Kazan'da yaşayan Yozgatlılarla bir araya geldiği pikniğin ardından gazetecilerin sorusu üzerine, Kenan Evren'in vefatına ilişkin "Öncelikle Allah rahmet eylesin. Kenan Evren her insan gibi artık yaptıklarının hesabını, kendisi verecektir" diye konuştu.

Ölenin arkasından olumsuz konuşan birisi olmadığını söyleyen Bozdağ, "O yüzden olumsuz konuşmak da istemiyorum. Ama herkesin de buradan ders alması lazım. Kim ne yaparsa yapsın, sonuç Kenan Evren`in başına gelen gibi olacaktır. Yaptıklarıyla beraber bu dünyadan göçecektir. Yaptığı iyi işlerin ve kötü işlerin karşılığını bulacaktır. O açıdan Kenan Paşa, Allah`ın huzuruna gitmiştir. Artık söyleyecek bir şey yoktur. O kendisini orada nasıl ifade eder bilemiyoruz" ifadesini kullandı.

AK Parti Ankara Milletvekili adayı Nuri Elibol tarafından düzenlenen pikniğe Bozdağ'ın yanı sıra, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Yozgat'ın Çekerek Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt ve ilçede yaşayan Yozgatlılar katıldı. 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir