• DOLAR 32.381
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2326.06
  • ...
Bağımsız aday Gök: Allah`tan korkan yöneticiler başa geçsin
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR'ın desteklediği Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök'ün Gercüş`teki seçim bürosu salavatlarla açıldı. 

Kur`an-ı Kerim tilavetiyle açılışı yapılan programa, HÜDA PAR Gercüş ilçe teşkilatından çok sayıda isim ve halk katıldı.

Açılış vesilesiyle toplanan kalabalığa hitap eden bağımsız aday Gök, yerel seçimlerde tohum atıp yağmur yediklerini ifade ederek ikinci yağmura ihtiyaç duyduklarını ve o yağmurun da yağdığını artık meyve zamanı olduğunu söyledi.

Aydın Gök, açılışını yaptıkları seçim bürosunun hayırlara vesile olmasını dileyerek konuşmasına şöyle devam etti: “Seçim şahıslar ve aşiretler arasında bir seçim değildir. Seçim zihniyetler arasındaki bir seçimdir.” dedi.

“Rabbim başımıza gerçekten Allah`tan korkan yöneticileri geçirsin!” diyen Gök, malımızı çalmış olan, neslimizi ifsat etmiş olan insanlara yönetimi teslim etmeyelim. Çünkü gerçekten artık alternatif olan ‘Hür Adaylar` var. Rabbimiz bizimle olsun. Çünkü biz O`nun rızasına talibiz.” şeklinde konuştu.

Kurdelenin salavatlar ve tekbirler eşliğinde kesilmesinin ardından Gök, halkın tebriklerini kabul etti.  Açılışa katılan misafirlerle tek tek ilgilenen ve onlarla sohbet eden Gök, katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür etti.  (İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir