• DOLAR 32.534
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2432.89
  • ...
Batman SGK'dan 'Sosyal Güvenlik Haftası'  etkinlikleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

2007 yılından beri her yıl 16 Mayıs tarihini içine alan hafta, Sosyal Güvenlik Haftası olarak etkinliklerin yapıldığı açıklandı.

Batman SGK İl Müdürü   Alaettin Ökten tarafından yapılan açıklamada, daha etkin, verimli, hızlı hizmet sunmak ve vatandaş odaklı hizmeti ön planda tutan anlayış  gereği, ilçelerde de teşkilatlanarak hizmeti vatandaşın ayağına götürmeyi ilke edinen SGK’nın Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle etkinlikler gerçekleştirileceğini belirterek, “Valilik, Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı, Emniyet Müdürlüğü, Rektörlük, Jandarma Bölge ve Alay Komutanlığı, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları ile Engelliler, Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri ziyaretler gerçekleştirilecektir.” dedi.

Ökten açıklamasının devamında, “Sosyal güvenlik bilincinin oluşmasını sağlamak amacıyla, Batman Park ve Worldmar AVM’de ‘Sosyal Güvenlik Masası’ stantları açılacak. Batman Üniversitesi ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ile terhis olacak askerlere konferans verilecek.” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir