• DOLAR 32.602
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2497.616
  • ...
Gençlerden Huzurevine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Genç Birlik ve AİÇÜ Uluslararası İlişkiler Kulübü üyeleri   yaptıkları  ziyarette, Huzur evi sakinleri ile birlikte güzel vakit geçirdiler..

Genç Birlik Ağrı Şube Başkan Yardımcısı Deniz Altındağ yaptığı açıklamada; “Genç Birlik Ağrı Şubesi ve Uluslar İlişkiler Kulübü üyeleri olarak, Ağrı Huzur Evini ziyaret ederek yaşlılarımızın yalnız olmadıklarını hatırlattık. Ziyaret esnasında Huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler dağıtarak tiyatro gösterisi sergileyerek eğlenmelerine bir nebze olsa da katkıda bulunmaya çalıştık. Bundan dolayı çok mutlu olduğumuzu belirmek isterim. Sürekli anlamlı ziyaretler yaparak, yaşlılarımızın yalnız olmadıklarını sağlayacağız. Ağrı huzurevi   5 yıldızlı bir otel kadar güzel, temiz ve bakım olarak çok harika bir yer.  Burada 30 yaşlı ve engelli kişi kalıyor. Huzurevi müdürümüzden aldığımız bilgiye göre 60 kişi kapasiteli bir  huzurevi. Ağrı’da bu tür yerlerin artması temennisindeyiz. Evsiz, barksız, bakacak kimsesi olmayanlar için çok güzel bir yer. Bu konuda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü  ile Huzurevi Müdürü  ve çalışanlarına teşekkür ederiz. “ dedi.

AİÇÜ Uluslararası İlişkiler Kulübü Başkanı Mustafa Alagöz de yaptığı açıklamada,  “Bizler elimizden geldiği kadar huzurevinde kalan büyüklerimizi ziyaret edeceğiz. Bize göre bütün herkesin burayı ziyaret etmesi ve buradaki insanların duasını alması gerekiyor. Bize burayı ziyaret etme imkanı sağlayan huzurevi müdürümüze teşekkür ederiz.” dedi.

Ziyaret sırasında  AİÇÜ Uluslararası İlişkiler Kulübü üyeleri tarafından tiyatro oyunu da sergilendi. (İLKHA)















Bu haberler de ilginizi çekebilir