• DOLAR 32.554
  • EURO 34.915
  • ALTIN 2436.533
  • ...
`Bu işi Allah Rızası için yaptım`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Belediye tarafından tahsis edilen arsada yapılacak olan Aile Halk Sağlığı Merkezinin yapımını üstlenen Elife- Ali Dede Bilgiç çifti, bu işi Allah rızası için yaptıklarını ifade ettiler.

Aksaray Valiliği, Belediye, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve hayırsever Elife- Ali Dede Bilgiç çifti Şamlı Mahallesine yapılacak Elife- Ali Dede Bilgiç Aile Halk Sağlığı Merkezinin yapımı için protokol imzaladılar. Valilik Makamında gerçekleşen imza töreninde Hayırsever vatandaş Ali Dede Bilgiç, aile sağlığı merkezinin yapımı noktasında destek veren Aksaray Valisi Şeref Ataklı`ya, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı`ya teşekkür etti.

“Bu işi Allah Rızası için yaptım”

Geçimini çiftçilikle sağlayan uzun süre yurtdışında çalışan Ali Dede Bilgiç, eşi ve kendisinin ismini taşıyacak aile halk sağlığı merkezi için “Bu işi Allah Rızası için yaptım. İnsanımız bu hizmetlerden gereği gibi faydalanmasını isteriz. İnşallah hayır ve duamız Allah katında kabul olur.” dedi.

Hayırsever çiftin örnek davranışını kutlayan Vali Şeref Ataklı, “Merkezin yapılacağı arsayı Aksaray Belediyemiz tahsis etti. Yapımını hayırseverimiz üstlendi. Allah razı olsun kendilerinden.” diye konuştu.

“Hayırseverimize Teşekkür Ediyoruz”

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı da yaptığı açıklamada, şöyle konuştu; “Aksaray merkezde Aile Sağlığı Merkezine ihtiyaç duyuluyordu. Valimizle bu konuda istişare ediyorduk. Hayırseverimizin böyle bir taleple gelmesi ile Şamlı Mahallesinde belediyeye ait yeri bu hayırlı işe tahsis ettik. Hayırseverimize böyle güzel bir hayra vesile olduğu için çok teşekkür ediyoruz.”

Yapılacak Aile Sağlığı Merkezinin protokolü Vali Şeref Ataklı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Halk Sağlığı Müdürü Oğuz Keleş ve hayırsever Ali Dede Bilgiç tarafından imzalandı.

3 hekimin hizmet vereceği Aile Sağlığı Merkezi`nin inşaat temeli önümüzdeki günlerde atılarak 2-3 ay gibi bir sürede tamamlanması hedefleniyor.  (Ömer Yıldırım - İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir