• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
DEDAŞ 2015`te 53 Milyon yatırım yapacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Özel bir otelde gerçekleşen basın toplantısına Dicle EPSAŞ Genel Müdürü ve Şanlıurfa Bölge Koordinatörü Neşet Demirbağ, Dicle EDAŞ İl Müdürü Esin Eroğlu, Dicle EPSAŞ İl Müdürü Şükrü Bereket ve Dicle EDAŞ Şanlıurfa İşletme Müdürleri katıldı.

Türkiye`de özelleştirme sektörüne girmesiyle Dicle Elektrik tarafından Şanlıurfa`ya 2015 yılında yaklaşık 53 milyon 199 bin lira tutarında yatırım yapılacağını aktaran Demirbağ, bölgenin öncelikleri ve ihtiyaçları paralelinde şebeke iyileştirme çalışmaları yaparak, arızaların asgari düzeye düşürülmesi hedeflediklerini kaydetti.

Yatırımı devam eden projeler hakkında bilgi veren Demirbağ, bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda yapılan yatırımların önümüzdeki dönemde de devam edeceğini kaydetti.

‘Serbest Tüketici` uygulaması vatandaşın lehine

‘`Aylık 133 lira faturası olan tüm abonelerimiz, serbest tüketici olma hakkı kazanıyorlar" diyen Demirbağ, bu müşterilerinin indirimli elektrik enerji kullanabileceğini bildirdi. Demirbağ, açıklamaları sırasında, “Bu da müşterilerimizin lehine olan bir durumdur. Müşterilerimize kaliteli, kesintisiz ve güvenli bir hizmet sunmayı prensip eden Dicle Elektrik olarak, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımız devam etmektedir. Devirden bugüne çok ciddi hizmetler verdik. Belli bir ivme kazandık. İnşallah bundan sonra çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir. “dedi.

‘Camilerin elektriğini kesmiyoruz`

Camilerin ödenmeyen borçlardan dolayı elektriğinin kesilmesi ile ilgili bir soruyu da yanıtlayan Demirbağ, “Daha önce bu kesinti söz konusu olabiliyordu. Ama bu son zamanlarda camilerle ilgili elektrik kesintisi söz konusu değildir.  Zaten camilerin enerji borçları ile ilgili Müftü Beyle görüştük. Sağ olsunlar camilerle ilgili ödeneği temin edip, ödemelerini yapıyor. Bazen ödenek tahsisi gecikmeleri olabiliyor, bunu da görüşme-yazışma yoluyla çözüme kavuşturuyoruz” şeklinde konuştu. (Osman Gülebak- İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir