• DOLAR 32.524
  • EURO 34.863
  • ALTIN 2429.13
  • ...
Yapıcıoğlu`ndan taziye ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR`ın desteklediği Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu ve HÜDA PAR Genel Başkanı Hüseyin Yılmaz,  Âlimler ve Medreseler Birliği( İTTİHAD) üyesi Abdülkuddüs Yalçın ile HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve İTTiHAD üyesi Abdussamed Yalçın`ın anneleri Fedile Yalçın için taziye ziyaretinde bulundu.

Yapıcıoğlu ile birlikte HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cens, HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu ve HÜDA PAR Diyarbakır il teşkilatından birçok ismin katıldığı ziyarette Yapıcıoğlu ve beraberindeki kalabalık heyet, Fedile Yalçın`ın ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diledi.

Fedile Yalçın için dualar eden heyet buradan ayrılarak Karpuzlu (Hêcî Îsê) köyünde HÜDA PAR üyesi Osman Onur`un vefat eden abisi Davut Onur için taziye ziyaretinde bulundu.

Heyet daha sonra Sur ilçesine bağlı Bağıvar (Kabi) Mahallesi'ne gelerek burada Emin Çetin`in vefat eden eşi Sultan Çetin`in taziyesine katıldı. Vefat edenlerin ailelerine başsağlığı dileyen heyet vefat edenler için Allah'tan rahmet diledi. (İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir