• DOLAR 32.497
  • EURO 34.779
  • ALTIN 2494.385
  • ...
Yeşilay Şanlıurfa Şubesi açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Divanyolu Caddesindeki yerinde düzenlenen açılışa Vali İzzettin Küçük’ün yanı sıra; Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, İl Müftüsü İhsan Açık, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, Yeşilay Cemiyeti Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik ve davetliler katıldı.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Vali İzzettin Küçük; Yeşilay Cemiyetinin çalışmalarını heyecanla yaptığını belirterek: “Yeşilay işini heyecanla yapıyor. Bu yüzden yaptığı için işler ses getiriyor. Eskilerin tabiriyle bir işin yüz akı o işi yapan kişilerdeki heyecandır. Bir işte heyecan olmadığında o iş verimsiz, kuru bir şey olur. İşe kendini vermek, heyecanını duymak ve bir şeyler verebilmek çok önemlidir. Günümüz insanının en çok eksik olduğu husus budur. Yeşilay Cemiyeti de başlı başına bir verebilme faaliyetidir” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Yeşilay Şanlıurfa Şubesi tarafından düzenlenen uyuşturucuyla mücadele konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Vali İzzettin Küçük tarafından ödülleri verildi.

İl Müftüsü İhsan Açık’ın yaptığı duayla birlikte açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından program sona erdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir