• DOLAR 32.332
  • EURO 35.074
  • ALTIN 2279.523
  • ...
Özal`dan Hür Aday Kılınç`a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisinin (BBP) 7 Haziran Genel Seçimleri için kurduğu Milli İttifak'ın Mardin milletvekili adayı ve 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, HÜDA PAR`ın desteklediği Mardin bağımsız milletvekili adayı Mahmut Kılınç ile görüştü.

HÜDA PAR Mardin İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarette Özal`ı HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Şehmus Akman, Başkan Yardımcısı Mehmet Arasan ve partililer karşıladı.

7 Haziran Genel Seçimlerine yüzde 10`luk baraj nedeniyle 9 ilde bağımsız adaylarla gireceklerini hatırlatan Hür Aday Kılınç, seçimin hayırlara vesile olmasını diledi. Yerel seçimlere HÜDA PAR olarak parti olarak girdiklerini belirten Kılınç, propaganda döneminde 300`ün üzerinde saldırıya maruz kaldıklarını söyledi. Bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni eden Kılınç, nezaket ziyareti nedeniyle de Özal`a teşekkür etti.

Şuan için bir sıkıntının olmadığını ifade eden Özal, seçimlerin barış ve huzur içinde geçmesini temenni etti. Özal, “Seçim sonucunun ne olacağını bilemiyoruz, onu Allah bilir. Ama benim gördüğüm şudur; seçimlerin sonucu ne olursa olsun 9-10 ay sonra bir seçim daha olacaktır.” dedi.  (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir