• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Hür Aday Oğuz sanayi esnafını ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van bağımsız milletvekili adayı Mehmet Mehdi Oğuz, HÜDA PAR Van İl Başkanı Rasim Saygın ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyetle Oto Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

İş yerlerini birer birer ziyaret eden Oğuz, esnafların sorunlarını dinledi. Ziyaret sırasında yağmurun yağması nedeniyle esnafların, "Siz buraya bereket ile geldiniz." dedikleri dikkat çekti.

Hür Adayların İslami ve insani değerleri taşıdığını ifade eden Oğuz, meclise girmeleri halinde halkın huzur ve refahı için ciddi önerilerinin olacağını ifade etti. Esnafla kısa süreli sohbet eden Oğuz, 7 Haziran’daki seçimde destek ve dua talebinde bulundu. Bu sırada bir esnaf  “Sizin adınıza çok sevindik. Allah’ın izniyle elimizden geldiğince desteklerimizi vereceğiz.” dediği görüldü.

"Artık bir şeylerin değişmesi lazım"

Bir esnafın da, “Van’ı ve bizi unutmayın” sözleri üzerine Oğuz, “Artık bir şeylerin değişmesi gerekir. Siz bu durumunuzdan şikâyetçiyseniz, bize destek verin ki biz de bazı şeyleri değiştirebilelim. Yoksa bu devran böyle devam edip gidecektir. Bizim de bu yola girme amacımız bu temeli değiştirmektir.” diyerek karşılık verdi.

“İnşallah şimdi seçilenler daha öncekiler gibi yanlış yapmazlar”

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneğine üye olduğunu söyleyen bir esnaf ise daha önce destek verip meclise giden Van milletvekillerini eleştirerek, “Beni bir derginin röportajı için Ankara’dan aradılar.  Daha önce meclise, seçip gönderdiğimiz bir milletvekili adayı için röportaj istediler. Ben de ‘kendisini tanımıyorum’ dedim. O da bana ‘siz Vanlı değimlisiniz?’ dedi. Evet, Vanlıyım fakat söz ettiğiniz milletvekili benim temsilcim değil, dedim. Bu milletvekili meclise gittikten sonra, hiçbir zaman gelip durumumuzu sormadı. İnşallah şimdi seçilenler daha öncekiler gibi yanlış yapmazlar” sözleri özerine, Hür Aday Oğuz da, “Tek temennimiz budur. Bu sistemin kendisi değişmediği sürece elli tane parti de gelse değişmeyecektir. İnşallah biz buna talibiz.” ifadelerini kullanarak destek ve dua talebinde bulundu.  (İLKHA)
 

















Bu haberler de ilginizi çekebilir