• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Eşcinseller Türkiye`de konser verecek!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul Ramazan'da rezil bir konsere ev sahipliği yapacak. Sadece eşcinsel erkeklerden oluşan Boston Gay Men`s Chorus (Boston Eşcinsel Erkekler Korosu), 110 kişilik ekibiyle 27 Haziran günü Zorlu Center`da konser verecek.

MÜSLÜMANLARIN TEPKİSİ BÜYÜYOR

Sapkınların hem de mübarek Ramazan ayında yapmayı planladıkları çirkin konser ve eylemler muhafazakar meydada da yer bulmaya ve tepki çekmeye başladı.

MEDYA DESTEĞİ VERENLER ARASINDA HÜRRİYET BAŞI ÇEKİYOR

Milletin manevi değerleri söz konusu olunca kör ve sağır olan Hürriyet elbette bu konseri sahiplenmiş durumda. "Eşcinsel Erkekler Korosu ilk kez Türkiye'de" başlığıyla Hürriyet'te yer alan haberde, adeta gösterilecek tepkilere ön alınmış. Sapkınların konserinin büyük bir marifetmiş gibi verildiği haberde normalleştirme ve kabul ettirme çabası göze çarpıyor. Hürriyet rezil haberi şu şekilde allayıp pullamış:

"Farklı cinsel kimlikler üzerindeki algıların, klasik müzikten popüler müziğe geniş bir yelpazede, hep beraber şarkılar söylenerek pozitif ve olumlu yönde değişmesine yardımcı olacağına inanan topluluk, aynı zamanda konserlerinden toplanan gelirleri çeşitli derneklere de bağış olarak dağıtıyor. Konser öncesinde sorularımızı yanıtlayan grubun müzik direktörü Reuben Reynolds, şunları söyledi: “Bu hem Türkiye`ye hem de Müslüman bir ülkeye yaptığımız ilk tur olacak. Bu tura çok önem veriyoruz, çünkü biz burada Ortadoğu`da olanlardan çok uzaktayız. Dünyayı tanımanın ve olan biteni öğrenmenin aramızdaki bariyerleri ortadan kaldıracağını düşünüyoruz.”

Bu haberler de ilginizi çekebilir