• DOLAR 32.512
  • EURO 34.924
  • ALTIN 2422.666
  • ...
Alpat, Kızıltepe`de Zeynebiye Medresesini ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe Eğitim Bir-Sen Temsilciliğinin düzenleyeceği ‘Eğitimde Mus`ap Bin. Umeyr modeli` konferansına davetli olarak katılmak üzere Kızıltepe ilçesine gelen Zeynep Der Başkanı ve Araştırmacı Yazar Sabiha Ateş Alpat, ilçede kızl talebelerin medrese usulü Arapça ilim tahsil ettiği Zeynebiye Medresini ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Medresenin bayan hocaları tarafından karşılanan Alpat, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada , medresede çok sıcak bir ortam ve kardeşlik atmosferini soluyabildiklerini belirtti.

Alpat, “Sağ olsun kardeşler bizi davet ettiler. Burada çok sıcak bir ortam var ve her birini azimli gördüm. Burada kendi evimizde gibi hissettik. Herkese çok teşekkür ediyorum. Çok sıcak bir ortam, kardeşlik atmosferini direk soluyabiliyorsunuz. Öyle güzel bir ortamdı. Kısa oldu ama duygularımıza çok şey kattığını düşünüyorum. Hocaların verdiği bilgiye göre Elhamdülillah Müslümanın günü gününden daha iyi gitmesi lazım. Buradaki kardeşlerimin ilk seneleri dolayısıyla Allah`tan onlara başarı diliyorum. Gayretleri güzel, dersleri güzel, Rabbim inşallah yollarını açık etsin. İlimlerini daha da artırsın” temennisinde bulundu. (Mehmet Aslan-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir