• DOLAR 32.587
  • EURO 34.81
  • ALTIN 2512.563
  • ...
Gaziantep`te 24 derslikli okul için protokol  imzalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`te derslik açığının kapatılması amacıyla Valilik tarafından başlatılan ‘Eğitime Destek` kampanyasına, Gaziantepli hayırseverlerden destek  gelmeye devam ediyor. Proje  kapsamında, Şehitkâmil İlçesi Batıkent Mahallesinde yapılacak olan 24 derslikli ortaokul  için hazırlanan protokol, Maliye Bakanı  Mehmet Şimşek, Vali Ali Yerlikaya ve hayırsever Ahmet Danış arasında imzalandı.

Protokolün  imzalanması sırasında  bir konuşma yapan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, her şeyi devletten beklemek yerine, imkânı olan hayırseverlerin gönüllü katkılarının çok değerli bir hayır olarak takdirle anılacağını belirterek,  Gaziantep eğitim öğretimine hayırsever Ahmet Danış ve ailesinin katkılarını çok anlamlı bulduklarını ifade etti.

Vali Yerlikaya da konuşmasında, “Hayırların en önemlisi eğitime yapılandır. Tüm Gaziantepli hemşehrilerimizden, ilimizin eğitim öğretimine destek olmalarını bekliyoruz. Hayırsever Danış ailesine çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Hayırsever işadamı Ahmet Danış ise,  Gaziantep ve Kilis illerinde eğitim öğretime destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Düzenlenen protokol imza töreni, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.  (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir