• DOLAR 32.373
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2322.24
  • ...
Hür Aday Demir, minibüs şoförlerinin sorunlarını dinledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şoför esnafının sorunlarını dinleyen Adana Bağımsız Milletvekili Adayı  Demir, şoförlerin topluma hizmet ettiğini belirterek şunları söyledi:

"Öncelikli olarak geçiminizi sağlamak için çalışıyorsunuz. Ancak sonuç itibari ile topluma hizmet ediyorsunuz.  Dolayısıyla işiniz bu noktada önemli bir iş grubudur. Zaman zaman bir çok sıkıntı ve sorununuz olduğunu biliyor ve görüyoruz. Adana gibi bir şehirde ulaşımın ne kadar sıkıntılı olduğunu herkes biliyor. Bu ülkenin önde gelen şehirlerinden olan Adana`nın maalesef ulaşımı çok geride kalmış durumda. Her seçim döneminde vaat ve projeler ile gelen adaylar seçildikten sonra, bir daha bu şehre yüzünü dönmüyor. Bizler sizlere söz veriyoruz. Seçildiğimiz takdirde, en küçük sorunlarınızda sizinle beraber olacağız."

Demir`in samimi konuşmalarından dolayı teşekkürlerini ileten Yamaçlı Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Lütfü Sancar, daha önce seçtikleri adayları bir daha görmediklerini dile getirerek, en büyük sıkıntılarının, seçtikleri vekillerine ulaşamamaları olduğunu söyledi. Sancar, seçtikleri vekillerini istedikleri zaman yanlarında görmek istediklerini sözlerine ekledi. (İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir