• DOLAR 32.553
  • EURO 34.93
  • ALTIN 2436.963
  • ...

Diyarbakır’da Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından düzenlenecek olan,  ‘Ortadoğu İnşaat ve Belediye İhtiyaçları Fuarları’ için özel bir otelde basın toplantısı yapıldı. Toplantıya, TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdür Yardımcısı Cihat Alagöz, ESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu, DTSO Başkan Yardımcısı Şeyhmus Ayar, Yönetim Kurul üyesi ve meclis Başkanı Celalettin Birtane katıldı.

Yapılan basın toplantısında konuşan, TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdür Yardımcısı Cihat Alagöz, şehirlerin ticari ve ekonomik gelişimlerini sağlayabilmeleri, ancak güçlü bir altyapı ve yerel hizmetle mümkün olduğunu söyledi.

Bölgenin ticaret merkezi ve inşaat sektörünün her geçen gün büyüme kaydettiğini belirten Alagöz, “Diyarbakır’da 7’inci gerçekleştirilecek olan Ortadoğu İnşaat Fuarı, ülke ekonomisinde önemli bir paya sahip yapı sektöründeki tüm yeniliklerin, gelişmelerin ve ürünlerin sergileneceği, sektör içinde durum analiz yapabilme, müşteriler ile bir araya gelebilme, bayilik verme, mevcut bayilerle ilişkileri geliştirme gibi birçok imkânı sunarken mimar, mühendis, müteahhit, kamu kurumları ve yatırımcı kuruluşları ile nihai tüketicileri, katılımcı firmalarla buluşturacak bir organizasyon olacaktır.” dedi.  (Emrah Deniz / Hamza Adiyaman - İLKHA )