• DOLAR 32.359
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2309.021
  • ...
İdeal Gençler Aydın Gök'ü ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğundan bir grup öğrenci Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök'ü seçim bürosunda ziyaret etti.

Gençlerin toplumun geleceği olduğunu ifade eden Gök, gençler için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Bağımsız aday Aydın Gök'e sorunlarını anlatan Üniversite öğrencileri, öğrenim kredilerinin yeterli olmadığını ifade ederek bir öğrencinin aylık giderinin 600 TL’nin üstünde olduğunu belirttiler.

Bir öğrenci için aylık en az 500 TL'nin makul olduğunu ifade eden üniversiteli gençler, “Bu konuda gerekli adımların atılmasını bekliyoruz. Batman Üniversitesinin yeri konusunda çok büyük sıkıntı yaşıyoruz. Üniversitedeki İslami çalışmalara ön yargı ile yaklaşılıyor.” ifadelerini kullandılar.

Gençler, son olarak evliliğin üniversite ortamlarında şart olduğunu ama maddi yetersizlikten dolayı imkânlarının olmadığını bu konuda destek verilmesi gerektiğini söylediler.

Gençlerin toplumun geleceği olduğunu ifade eden Gök,  "Elimizden geleni yapmaya hazırız. Bizim de bazı taleplerimiz var. Örneğin Hukuk ve Tıp Fakültesi isteğimiz ve ulaşım konusunu kolaylaştırma gibi fikirlerimiz var. Evlilik konusu ise parti programımızda var. Maddi imkânsızlıktan dolayı evlenemeyen gençlerin evlendirilmesi sosyal devletin temel görevlerinden olduğunu söylüyoruz.  Toplumun bozulmaması için evlilik ve aile kurumu desteklenmelidir.” şeklinde konuştu.

Gençlerin kendilerini kültürel yönden geliştirmelerini isteyen Gök, “Rabbim ayaklarınızı sabit kılsın sizleri kötü ortamlardan korusun.” dedi.  (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir