• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Hür Aday Mahmut Kılınç`tan Midyat` ta bilgilendirme semineri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hür Aday Mahmut Kılınç, HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Şehmus Akman'ın da katıldığı programda seçim bilgilendirme semineri verdi.

Sunuculuğunu Abdulbaki Aygün`ün yaptığı program,  İlahiyat öğrencisi Ali Duran`ın Kur`an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

7 Haziran 2015 Milletvekili Genel Seçimlerine yüzde 10 seçim barajı nedeniyle bağımsız adaylarla gireceklerini ifade eden HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Şehmus Akman, programda yaptığı konuşmada, "Eğer Allah (cc) izin verir de desteklerinizle hür adaylarımızı meclise gönderebilirsek bölgemizdeki zulümlere, haksızlıklara ve çifte standartlara karşı İslami duruşla karşı çıkacak ve fırsat vermeyeceğiz." dedi.

Hür adayların yükleneceği misyonun ve yapacakları siyaset in insanları iyiliğe davet
kötülüklerden sakındırmak olacağını ifade eden Akman,"Geçmişte bazı siyasetçilerin yaptığı gibi Hür adaylarımız hiçbir zaman yalan vaatlerde bulunmayacak ve halkımızı boş hayallerle avutmayacaklardır. Çünkü HÜDA PAR olarak davamız; hürriyettir, hakkaniyettir, adalettir, huzurdur, barıştır, insanların kaynaşması ve zulmün sona ermesidir. Davamız hem İslami hem de insanidir." dedi.

7 Haziran 2015 Milletvekili seçimleriyle ilgili konuşan Hür Aday Kılınç, "Bölgede, geçen 30 Mart Yerel Seçimlerinde bizler çiftçiler misali tarlaya tohumlarımızı attık aslında Ekim`de tohumlar atılır bizde 6-7 Ekim`de bu tohumları Şehid Yasin Börü ve arkadaşlarının mübarek kanlarıyla suladık. " dedi.

Siyaseti İslam`a bir hizmet aracı olarak kullanacaklarını ifade eden Kılınç, seçim çalışmalarıyla ilgili seminer verdi. Çalışma prensiplerini başlıklar altında açıklayarak anlatan Kılınç muvaffakiyetler dileyerek konuşmasını bitirdi.

Program, HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanı İsa Altun Kaynak`ın yaptığı duanın ardından son buldu.  (İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir