• DOLAR 32.531
  • EURO 35.002
  • ALTIN 2435.09
  • ...
Tekel Caddesinde dış cephe çalışmaları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'nca yürütülen çalışmalar kapsamında kentin en işlek caddelerinden olan Tekel Caddesi'nde ve yönü Rabia ve Topçu Meydanı'na bakan binaların dış cephesini giydiriyor.

Çalışmalarda binaların dış cephesi yalıtım sistemi ile kaplanırken binada bulunan levhalar ve renkler tek tip oluyor. Bunun yanında duvara monte edilen klimalar ise özel bir kafesinin içine alınarak çevre kirliliğin önüne geçilmesi hedefleniyor.

Çalışmaları olumlu bulan Rıdvan Yankesen, "Bu noktaların güzel görünmesi, şehrimiz açısından çok güzel. Meydanlarımız ve Bahçelievler bölgesi git gide hareketleniyor. Binalarımızın dış cephesi tek renk olması görsel açıdan çok güzel olacağını düşünüyorum. Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ederiz" dedi.

Bölgede Cafe işleten Fethiye Eylül ise "Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu dış giydirme gerçekten çok iyi. Özellikle Bahçelievler Mahallesi'nde yapılıyor olması bizim için daha iyi. Burası gerçekten çok aktif. Özellikle tek renk olması benim çok hoşuma gitti. İşletmeci olarak, kentte yaşan biri olarak sonuna kadar destekliyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir