• DOLAR 32.605
  • EURO 34.77
  • ALTIN 2498.602
  • ...
Batman`da `Aile Eğitim Programı` semineri düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü`nün ortak düzenlediği Aile Eğitim Seminerleri Batman ili sınırları içerisinde bulunan 24 lise ve dengi okulda düzenlendi.

Konu hakkında yazılı bir açıklama yapan Batman İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, 12 Mart ve 30 Nisan tarihleri arasında düzenlenen eğitim seminerlerine öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin katıldığını belirtti.

Yapılan tüm seminerlerin programlarının Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü`ne bağlı Sosyal Hizmet Merkezi Eğitim ve Danışmanlık Birimi tarafından düzenlendiği belirtilen açıklamada, öğrenci, veli ve öğretmenlerden oluşan 24 programda 2 bin 755 kişiye eğitim verildiği belirtildi.

Açıklamada, “Okulların talebi üzerine belirlenen konular; ‘İletişim`, ‘İnternet ve Bilinçli Medya Kullanımı` ve ‘Madde Kullanım Riski ve Madde Bağımlılığından Korunma` konuları işlendi. Okulların kendi öğrencilerinde eksikliğini hissettiği ve mevcut şartlarda risk olarak görülen konularda bilgilendirme ve bilinçlendirme amacıyla seminerler okulların toplantı veya konferans salonlarında düzenlendi.” şeklinde belirtildi.  (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir