• DOLAR 32.562
  • EURO 35.028
  • ALTIN 2424.38
  • ...
Hür Gençlerden Anadolu Genç Girişimciler Derneğine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hür Dava Partisi Diyarbakır Gençlik Kolları, merkezi Diyarbakır`da bulunan Anadolu Genç Girişimciler ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek istişare ve destek toplantısı yaptı.

Dernek binasında yapılan ziyarete, HÜDA PAR Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yasin Dursun ve ekip arkadaşları ile dernek başkanı Osman Kozan hazır bulundu.

“HÜDA PAR camiasının mazlum olduğuna şahit olduk”

HÜDA PAR Diyarbakır Gençlik Kollarının kuruluşunu tebrik eden dernek başkanı Osman Kozan, “HÜDA PAR`a parti çalışmalarında başarılar diliyorum. HÜDA PAR`ın bölgede önemli bir aktör olduğunu biliyoruz. Özellikle Kobani olaylarından yakından tanıdığımız bu insanların mazlum olduklarına şahit olduk. İnsanların, bu şekilde bir araya gelerek birlikte bazı çalışmaları yapmaları güzel bir şeydir. Diyarbakır bağımsız Milletvekilli adayı Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu`na başarılar diliyorum.” dedi.

“Kürdistan`da Müslümanlar bir araya gelmelidir”

Ziyarette konuşan HÜDA PAR Diyarbakır Gençlik Kolları başkanı Yasin Dursun ise şunları söyledi: “HÜDA PAR Gençlik Kolları olarak henüz yeni kurulduk. Amacımız Diyarbakır`daki tüm gençlik yapılanmalarını ziyaret etmektir. Birbirimizi tanımak ve kendimizi anlatmak istiyoruz. Kürdistan'da Müslümanların artık bir araya gelmeleri ve ittifak konularda beraber hareket etmelerinin elzemdir. Gençlik yapılanmalarını ziyaret ederek hem kendimizi tanıtmak hem de karşılıklı fikir terapisi yapmak istiyoruz.” diye konuştu.

“Zekeriya Yapıcıoğlu tüm mazlumların sesi olacaktır”

7 Haziran`da Türkiye`nin kaderini belirleyecek çok önemli bir seçim olduğunu belirten Dursun son olarak şunları söyledi: “Biz HÜDA PAR olarak bu seçimlerde Diyarbakır bağımsız Milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu`nu destekliyoruz. Zekeriya Bey seçildiği takdirde sadece bir vekil değil aynı zamanda tüm mazlumların ve İslami camiaların güçlü bir sesi olacaktır. Gerek bölgedeki gerek ülkedeki siyaset üzerine seçimden sonra çok aktif projelerimiz olacaktır. Bunları gerçekleştirmek için ellerimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu seçimde de Sayın Zekeriya Bey`e desteklerinizi bekleriz.”

Yapılan ziyaret, karşılıklı dua ve temennilerle sona erdi.   (ALİ Fidancı - İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir