• DOLAR 32.591
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2430.587
  • ...
Batman Milli Eğitim Müdürlüğü'nden kan bağışı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman’da gönüllü, karşılıksız ve düzenli kan bağışı ile ilgili duyarlılığı artırmak için Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’in öncülüğünde kan bağışı kampanyası başlatıldı.

Kızılay Batman Temsilciliği ile birlikte yürütülen kampanya çerçevesinde Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve personeli kan bağışında bulunarak, toplumda eğitimciler olarak bir farkındalık oluşturmanın önemini vurguladılar.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, “Kan bağışı konusunda toplumun bilinçlenmesi çok önemlidir. Bizler de eğitim camiası olarak toplumumuza örnek olmalıyız. Farkındalığı oluşturmak için bu kampanyayı başlattık. Kan bağışında bulunan tüm yönetici, öğretmen ve personelimize teşekkür ederim.” dedi.

Batman’da ayrıca 4 okulun pilot olarak seçildiğini, önümüzdeki eğitim-öğretim yılında da bu okullarda etkinlikler yapılacağını, böylelikle öğrencilerin de kan bağışının önemi konusunda bilinçlendirilmesinin sağlanacağını belirten Çelik, kampanyada emeği geçen Milli Eğitim ve Kızılay Kan Merkezi yetkililerine teşekkür etti.  (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir