• DOLAR 32.508
  • EURO 34.774
  • ALTIN 2489.69
  • ...
SON DAKİKA
“Siyaseti kendimize meslek değil, halka hizmetkâr kılacağız”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Seçim çalışmaları çerçevesinde çalışmalarına hız veren Hür Aday Said Şahin, Bingöl`ün Kiğı ve Adaklı ilçelerini ziyaret ederek halkın sıkıntılarını yerinde dinledi.

Gittiği her yerde yoğun ilgi gören Şahin, seçim çalışmaları kapsamında, Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı ve beraberindeki partililerle birlikle Kiğı ve Adaklı ilçe esnafını ziyaret etti.

Yaptığı çalışmalarla ilgili esnafa bilgi veren Şahin, seçilmeleri halinde halkın duygularına tercüman olacaklarını söyledi.

“Mecliste söyleyecek sözümüz var” 

Bingöl`ün ilçeleri arasında ayrım yapmayacağını ifade eden Şahin, bir ilçenin değil, her ilçenin adayı olduğunu dile getirdi.

Bingöl adına Mecliste söyleyecek sözlerinin olduğunu vurgulayan Şahin, “Siyaseti kendimize meslek değil, halka hizmetkâr kılacağız. Ülkenin idaresinde söz sahibi olmak istiyoruz. Kuzey ilçelerimiz çok ihmal edilmiş. Kuzey, güney, doğu ve batı ayrımı yapmadan her ilçemize eşit mesafede olacağız. Toplumda ahlaki yozlaşma had safhada. Bizler siyasete kalite kazandırmak istiyoruz. Bizler bir ilçenin adayı değiliz, biz her ilçenin adayıyız. İlçelerimizi gezerek sıkıntılarını yerinde tespit ettik. Kuzey ilçelerimizin sıkıntıları meclise pek taşınmıyor. Bizler mecliste olduğumuzda ilimizle ilgili bütün sıkıntıları meclise taşıyacağız ve çözüm yollarını hep birlikte sunacağız. Bunun için söz, mecliste güçlüdür.  Bingöl adına mecliste söyleyecek sözümüz var.” şeklinde konuştu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde Şahin, halkın sıcak ilgisiyle karşılaştı. Kiğı ve Adaklı ziyaretleri sonrası Şahin, Bingöl`e döndü.  (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir