• DOLAR 32.492
  • EURO 34.748
  • ALTIN 2483.618
  • ...
Gaziantep'te bayanlara yönelik Kutlu Doğum programı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep 29 Ekim Sosyal Tesisi Aile Merkezi’nde eğitim gören kursiyerlere yönelik Peygamber Efendimiz Hz Muhammed’in (sav) hayatından kesitler sunularak bir program düzenlendi.

Program öncesi Yetim Koordinasyon Merkezi’nde eğitim gören yetim çocuklar kısa bir gösteri düzenledi.

Kur’an Kerim tilavetiyle başlayan programda Yetim Koordinasyon Merkezi’nde eğitim gören yetim çocuklar,  ezgi ve ilahiler seslendirdiler. Program küçük çocukların birer hadis ve ayet okumasıyla devam etti.

Daha sonra Şehitkâmil ilçe Müftülüğünde görevli Kur’an Kursu hocası Gül Filiz Yılmaz, Peygamber Efendimiz Hz Muhammed’in (sav) Kur’an-ı Kerim’den okuduğu ayetlerle hayatından kesitler sundu. Yılmaz, “Allah, Kur-an-ı Kerim’de Peygamberimizi, bize, bir müjdeci, kendisine tabi olasınız diye bahsediyor. Allah, O’nu aziz kılmamızı ve kendimizden ve nefsimizden daha üstün tutmamızı istiyor.” dedi.

Yılmaz daha sonra, Peygamber Efendimizin peygamberlik döneminde yaşamış olduğu sıkıntıları aktararak hayatından kesitler sundu.

Programın kendileri açısından olumlu geçtiğini dile getiren bayan katılımcılar, “Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kuran Kursu hocası tarafından Peygamber Efendimizin hayatından kesitler sunularak seminer verildi. Böylesine anlamlı bir etkinliğe katılmak bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Ayrıca Yetim Koordinasyon Merkezi’nde eğitim gören çocuklarımız da, bugün bizlere güzel bir etkinlik düzenledi.” şeklinde konuştular. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir