• DOLAR 32.6
  • EURO 34.776
  • ALTIN 2520.753
  • ...
Hür Aday Yavuz`dan köy ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Seçim çalışmaları kapsamında Viranşehir`de ziyaretlerini sürdüren HÜDA PAR`ın desteklediği Şanlıurfa bağımsız Milletvekili adayı Mehmet Yavuz, var olan sorunlara pansuman tedavi uygulamak yerine sorunun tamamen çözülmesi için çalışacaklarını söyledi.

Mehmet Yavuz, Anıt köyünde taziye ziyaretinde bulundu ve ilçe merkezinde bazı aileleri ziyaret etti.  Yavuz, ilçeye bağlı Matla, Altın Başak, Çavuşlu, Yeşil Alıç ve Anıt köylerini ziyaret ederek köylerin sorunlarını dinledi.

“Pansuman tedaviler yeterli değildir”

Yavuz, köylerde yaptığı konuşmada, vücuda zarar verecek duruma gelen yaralara, yapılan pansuman tedavilerinin işe yaramadığını söyledi.

“Bizim hedefimiz yaralara pansuman tedavi uygulamak yerine yarayı tamamıyla iyileştirmektir” diyen Yavuz, konuşmasına şöyle devam etti: “Biz meclise girdiğimizde İslami ve insani muhalefet görevini yerine getireceğiz. Sahabelerin Hz Ömer`e dediği gibi hem iktidara ve hem de muhalefete çekinmeden hakikatleri hatırlatacağız. Doğruya doğru ve yanlışa da yanlış diyeceğiz. İslam aleyhine yasaların çıkmaması ve mevcut yasalar içerisinde İslam aleyhine yasaların ayıklanması noktasında çalışacağız. Bu milletin ahireti ve dünyası için çalışan her kim olursa olsun ellerinden öpüyoruz.”

“Halkın hem dünya hem ahiretini önceleyerek adil bir hizmet için çalışacağız”

Bölgede sık görülen mevsimlik işçilik ve eğitim sorununa da değinen Yavuz, “Mevsimlik işçilik sebebi ile birçok ailemiz çok zor şartlar altında hayat mücadelesi vermekte ve özellikle nisan Mayıs aylarında eğitim büyük darbe almaktadır. Çocuklarımıza ve ailelerimize yaşatılan bu mağduriyet büyük bir zulümdür. Eğer ekonomik tedbirler alınsa ve imkânlar oluştursa bu sıkıntılar yaşanmaz. Ahlaki yozlaşma nedeni ile halkımızın hem dünyası ve hem de ahreti kararmaktadır. Biz halkımızın hem ahireti ve dünya saadeti için çalışacak ve hizmetin adil bir şekilde dağıtımı için elimizden geleni yapacağız. “dedi.

Gece geç saatlere kadar süren ziyaretlerde köylüler yapılan ziyaretlerden memnuniyetlerini dile getirdiler.  (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir