• DOLAR 32.371
  • EURO 35.011
  • ALTIN 2325.545
  • ...
Hür Aday Oğuz`dan köy ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van bağımsız milletvekili adayı Mehmet Mehdi Oğuz beraberindeki heyetle Çaldıran ve Muradiye ilçelerine bağlı 6 köyü ziyaret etti.

Hür Aday Oğuz ve beraberindeki heyet; Muradiye'ye bağlı Mikail, Karavil, Devetaş, Ayrancılar (Dewtırş) ve Açıkyol (Ğeraşik) köyleri ile Çaldıran'a bağlı Yağbasan (Kıymez) köyünü ziyaret etti.

Köylüler ile bir araya gelen ve sorunlarını dinleyen Oğuz, seçime bağımsız olarak girmelerinin nedenini anlattı. Meclise girmeleri halinde yapacakları çalışmalar ile ilgili konuşan Oğuz, köylülerden 7 Haziran Genel Seçimleri için destek istedi.

“Oy pusulasında sol başta iken, sağ başa geçtik”

Oy pusulasında son iki seçimdir HÜDA PAR`ın birinci sırada yer aldığına dikkat çeken Oğuz, “2 yıldır oy pusulasında HÜDA PAR ilk sırada yer alıyor. Biz Van`da bağımsız girdiğimiz için pusulada bir değişiklik oldu. Sol başta iken, sağ başa geçtik. Dolayısıyla pek bir şey değişmedi.” ifadelerini kullandı.

Hür aday Oğuz ve beraberindeki heyet,  gittikleri her köyde ilgi ile karşılandı. Birçok köy halkı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Sizin ve bizim için hayırlısı olsun.” şeklinde dua ettiler.

Hür Aday Oğuz ve beraberindeki heyetin ziyaretleri akşam geç saatlere kadar devam etti. (İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir