• DOLAR 32.564
  • EURO 34.689
  • ALTIN 2410.94
  • ...
Kayıp Erkan`ın cüzdanı yol kenarında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman`ın Kozluk ilçesinde 13 gün önce ortadan kaybolan ve bir daha da kendisinden haber alınamayan Erkan Erkun`a (20) ait olduğu tespit edilen ehliyeti ve kimliğinin içinde bulunduğu cüzdanı Kozluk ve Siirt`in kesiştiği il sınırında bulundu.

Günlerdir kayıp olan Erkun`a ait cüzdanın yoldan geçen bir çoban tarafından bulunduğu belirtilirken, çobanın cüzdanı, Kozluk il sınırı ile Siirt il sınırının birleştiği yerde Veysel Karani`ye giderken Boy noktasında bulunduğu ifade edildi.

Çoban, cüzdanın Erkun`a ait olduğunu fark eder etmez, aileye haber verdiğini ve aileyle birlikte Jandarma ve Polise haber verdiklerini belirterek, daha sonra jandarma ve polisle beraber cüzdanı buldukları yere gittiklerini söyledi.

Cüzdanın bulunduğu yerde incelemelerde bulunan Jandarma ve Polis, geniş çaplı araştırma başlattı. Erkan`ın cüzdanına rastlanılması ise aileyi azda olsa umutlandırdı.

Erkan Erkun, 23 Nisan Çarşamba günü gece saat 23.00 sıralarında, Kozluk kırsalı Kumlupınar (Zengöviye) köyü yakınlarında, aracıyla seyir halinde iken kaybolmuş, araç ise kontak üzerinde terk edilmiş bir vaziyette bulunmuştu. (M. Fatih Akgül-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir