• DOLAR 32.521
  • EURO 34.801
  • ALTIN 2420.701
  • ...
Ağrı'da 'Sosyal Medya ve İletişim' konulu konferans
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konferansa konuşmacı olarak katılan Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Kılıç’ın yanı sıra, Birlik Vakfı Genç Birlik Ağrı Şube Başkanı Melih Deniz Altındağ ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sosyal medyanın ne olduğu üzerine yapılan konuşmalarla başlayan konferansta sosyal medya kullanımı ile ilgili yapılan Uluslararası çalışmalara   yer verildi. Sosyal medyanın  yanlış bir şekilde kullanıldığına değinilen konferansta, gençlerin sosyal medyayı doğru kullanmaları yönünde telkinlerde bulunuldu.

Günlük yaşamımızın yüzde 25 gibi bir oranında kullandığımız sosyal medya, internet, televizyon ve diğer bilişim teknoloji araçlarının kullanım oranının kullanıma ayrılan süre ile bireylere kattığı fayda noktasında verimli olmadığına vurgu yapılırken, bu sürenin bilhassa çocuk ve gençlerde çok yüksek olduğu,  başta bilişsel olmak üzere, fiziksel gelişimlerine engel teşkil ettiği belirtilerek,  spor yapmak, doğa ile ilgili hobilere yönelmek, zeka oyunları, kitap okumak gibi aktivitelerin daha faydalı olduğu yönünde tavsiyelerde bulunuldu.

Konferans sonrası katılımcılara çiğköfte servisi yapılırken, program çekilen toplu fotoğraf ile son buldu. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir