• DOLAR 32.351
  • EURO 35.129
  • ALTIN 2308.823
  • ...
`HÜDA PAR bölgenin umudu haline geldi`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu`nun köy ziyaretleri devam ediyor.  Köylerin ileri gelenleri HÜDA PAR`ın bölgenin umudu haline geldiğini dile getirdiler.

Önceki günlerde Çermik ve Çüngüş`ün köylerini gezip köylülerden 7 Haziran`da yapılacak milletvekili seçimleri için destek isteyen Hür Aday Zekeriya Yapıcıoğlu`nun bu seferki durağı Sur ilçesine bağlı Küçükkadı (Kadîya Biçuk), Kavaklıbağ (Karanas) ve Bubya köylerini ziyaret etti.

HÜDA PAR Sur İlçe Başkanı Mahmut Akgül`ün de katıldığı ziyaret programı, sıcak diyalog ve renkli görüntülere sahne oldu.

Ziyaret ettiği köylerde halk ile bir araya gelen Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet, köyde yaşayan halkın sıkıntılarını ve beklentilerini dinledi.

“Kavli olarak dua, fiili olarak oyunuza talibim”

Halktan kavli olarak dua, fiili olarak ise oy beklentileri olduğunu kaydeden Yapıcıoğlu, “Şayet sizlerin vereceği desteklerle bizler meclise gidebilirsek orada halkın temsilciliğini en iyi şekilde yapmaya ve beklentilerine en güzel bir şekilde karşılık vermeye çalışacağız.” dedi.

HÜDA PAR`ın desteklediği adayların mecliste olması gerektiğini söyleyen köylüler ise “HÜDA PAR meclise girerse hem bölge hem de Türkiye için büyük bir etki oluşturacaktır.” dediler.

“HÜDA PAR bölgenin umudu haline geldi”

HÜDA PAR`ın bölgenin umudu haline geldiğini ifade eden halk 30-40 yıldır bu bölgede seçilen hiçbir parti hizmet yapmadı. Herhangi bir faydalarını göremedik. Bir de büyükşehir yasasıyla birlikte, zaten yarım yamalak olan hizmette tamamen kesildi.” diyerek şikâyetlerini dile getirdiler.

Öğle namazını Kavaklıbağ köyünün camisinde kılan Yapıcıoğlu, cami cemaatiyle hasbi hâl ettikten sonra Bubya köyünü ziyaret etmek için hareket etti. Bubya köyü sakinleri ile bir araya gelen Yapıcıoğlu, yaşlı bir köylü tarafından okunan kasideyi dinledi.

Ziyaret programlarını yoğun bir şekilde sürdüren Yapıcıoğlu, daha sonra köylülerle vedalaşarak buradan ayrıldı. (İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir