• DOLAR 32.545
  • EURO 34.827
  • ALTIN 2426.213
  • ...
`Hür Adaylar, İslami bir muhalefet için Mecliste olmalı`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hür Aday Salih Demir, beraberindeki bir heyetle, Adana`nın tanınmış yazarlarından Remzi Yıldırım`ı ziyaret etti. Ziyarette, çalışmaları hakkında bilgi veren Demir, konu ile ilgili Yazar Remzi Yıldırım`dan görüş ve öneri aldı.

“Kısık seslerin gür sesi olmak istiyoruz”

Hür Adaylar olarak kısık seslerin, gür sesi olmak istediklerini belirten Demir, “Malumunuz ülke genelinde ve özelde Adana`da yaşadıkları sorun ve sıkıntıları yeterince dile getiremeyen sayısızca insan var. Bundan dolayı bu insanlara kulak asılmayıp yaşadıkları sorun ve sıkıntılar görmezden gelindiği gibi bu insanlara zulüm ediliyor. İşte bizler Hür Adaylar olarak bu insanların sesi olmak istiyoruz." dedi.

“İslami muhalefet için Mecliste olmalıyız”

Hür Adayların yapıcı ve onarıcı bir muhalefet için mecliste olması gerektiğini belirten Demir, "Şu an mecliste öyle bir muhalefet anlayışı var ki evlere şenlik. Hükümetin doğrusuna yanlış diyen bir muhalefet bu ülkeye bir şey veremez. Bizler doğruya doğru, yanlışa yanlış demek için mecliste olmak istiyoruz. Bundan dolayı başta sizin gibi değerli insanların desteğini talep ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yazar Remzi Yıldırım, Demir`e başarılar dilerken, seçim çalışmaları noktasında bir takım fikirlerini sunarak, bu ülke için Hür Adayların mecliste olması gerektiğini ifade etti. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir