• DOLAR 32.393
  • EURO 35.067
  • ALTIN 2326.63
  • ...
Hür Aday Yavuz muhtarlarla buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR`ın desteklediği Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mehmet Yavuz ve beraberindeki heyet, seçim çalışmaları kapsamda Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şubesi ve Eyyubi`ye Mahalle Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

Yavuz'un ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren muhtarlar, Şanlıurfa'da, siyasi partiler yönünden bir kararsızlık olduğunu ifade ederek Mehmet Yavuz ismi etrafında sessiz ve derinden gelen bir kümeleşme olduğunu ifade ettiler.

Derneklerin binasında gerçekleşen ziyaretlerde Urfa`nın sorunlarına değinen Yavuz, madde bağımlılığı, artan boşanma oranları, eğitim ve sağlıktaki sorunlar, tarım işçilerinin yaşadığı sorunlar ile toplumdaki ahlaki ve manevi çöküntü gibi birçok konuda düşünce ve tespitlerini dile getirdi.

Yerel yöneticilerin halkın ve esnafın sorunlarına olan ilgisizliğini dile getiren Yavuz`un, muhtarlar tarafından dikkatle dinlendiği gözlendi.

Bütün bu olumsuzluklar karşısında Türkiye`de bir iktidar sorunundan çok ciddi oranda bir muhalefet boşluğu olduğunu belirten Yavuz, muhalefet boşluğunu doldurmak için bu göreve talip olduklarını söyledi. İslami muhalefet adına aslında herkesin görüp ve şikâyetçi olduğu hususları dile getirdiğini ifade eden Yavuz, bu konuda Urfa halkından çok ciddi destek ve teveccüh gördüğünü sözlerine ekledi.

"Mehmet Yavuz ismi etrafında bir kümelenme var"

Muhtarlar da, Urfa halkının çok ciddi bir kararsızlık ve arayış içinde olduğunu, alternatif olarak da herhangi bir parti göremediklerini ama Mehmet Yavuz ismi etrafında sessiz ve derinden gelen bir kümeleşme olduğunu dile getirdi.

Ziyaretlerin ardından Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şubesi Başkanı İ. Halil Haktan kaçmaz ve Eyyubi`ye Mahalle Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Kestop, Yavuz`u kapıya kadar uğurlayarak seçim çalışmalarında başarılar diledi. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir