• DOLAR 32.516
  • EURO 34.802
  • ALTIN 2428.624
  • ...
Yetim çocuklar için bisiklet kampanyası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (Mardin İHH) tarafından yetim çocuklara yönelik  “Bize Ramazanda İyilik Yaraşır” kampanyası başlatıldı. Kampanya ile yetim çocuklara Ramazan ayında bisiklet hediye edilecek.

Mardin İHH yetim birimi başkanı Abdurrahman Ceylan gazetecilere yaptığı açıklamada, kampanya kapsamında toplanacak gelirin ramazan ayında yetim çocuklara bisiklet alınacağını söyledi.

Hem yetim çocukları sevindirmek hem de çocukları ekran başından alıp sosyal hayata kazandırmayı amaçladıklarını ifade eden Mardin İHH Yetim Birimi Sorumlusu Abdurrahman Ceylan, “Ramazan ayına az bir zaman kala da böyle bir kampanya başlattık.  Ramazan ayında her yetim aileye bir bisiklet kazandırmayı amaçlıyoruz. Bir bisikletin fiyatı 150 lira. Bir bisiklete yetim güler, yetim gülerse dünya güler. Her yetim aileye ramazan ayında bisiklet kampanyasına katkı yapmak için Mardin İHH yetim masasına başvurmalarını rica ediyoruz.” dedi.

Kendilerinin bu yardımları daha ileri bir noktaya taşıma imkânı verdikleri ve bu konuda kendilerine yardımcı olan herkesi hayırla andıklarını ve kendilerine teşekkür ettiklerini belirten Ceylan, “Allah hayırsever kardeşlerimizin hayırlarını şimdiden kabul etsin.” diye konuştu. (M. Salih Keskin – İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir