• DOLAR 32.571
  • EURO 35.047
  • ALTIN 2427.984
  • ...
EHAD`dan `Yılın Hafızını Seçiyoruz` yarışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

‘Dünya Hafızlar haftası” münasebetiyle “Emeğin Aşkla Yoğrulmasının Hikayesidir Hafızlık” sloganıyla, düzenlenecek hafızlık yarışması ile ilgili bilgi veren Evrensel Hafızlar Derneği (EHAD) Gaziantep Şube Başkanı Abdulvehhap Beyaz, “Bütün hafız kardeşlerimizi yarışmamıza destek vermeye çağırıyoruz.”dedi.

Türkiye genelinde  yapılacak yarışma hakkında İLKHA`ya bilgi veren Beyaz, Allah'ın kelamı olan Kur'anı  Kerim'in bütün yüreklere ulaşması için her yıl farklı bir yarışma düzenlediklerini söyledi.

Her yıl Dünya Hafızlar haftasında çeşitli aktiviteler düzenlediklerini  bu   çerçevesinde bu yıl ‘Yılın Hafızını Seçiyoruz` yarışması düzenleyeceklerini belirten Beyaz, “ Hafızlık yarışmamıza katılmak isteyen kardeşlerimizi bu yarışmamıza davet ediyoruz.”şeklinde konuştu.

“Dünya Hafızlar Günü” münasebeti ile bu yarışmayı düzenlediklerini ve kadın olsun, erkek olsun bütün hafızların katılabileceklerini ifade ederek, Hafızlık yarışmasına katılacak olan yarışmacıların, detaylı bilgiyi Evrensel Hafızlar Derneği (EHAD)     www.ehad.org.tr      internet adresinden öğrenilebileceklerini kaydetti. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir