• DOLAR 32.381
  • EURO 35.035
  • ALTIN 2325.169
  • ...
Hür Aday Şahin: Kalkınma Bakanı Bingöl`ü kalkındıramadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR'ın desteklediği  Bingöl bağımsız milletvekili adayı  Said Şahin esnaflarla bir araya geldi.

Sanayi Sitesindeki esnafını ziyaret eden  Hür Aday Said Şahin, vatandaşlarla konuştu, sorunlarını dinledi.

Esnaf ziyaretinde talepleri değerlendiren Şahin,  birilerinin, halkı  temsil ettiğini söyleyerek halka zülüm ettiğini söyledi.

Şahin, "Diyarbakır`a giden biri 105 kilometre yolu 300 kilometreye uzatıyor. Bingöl insanının seyahat güvencesi kalmamış. “dedi.

Meclise mor rengi sokmaya çalışıyorlar

Bingöl'e bir ambargonun uygulandığını söyleyen Şahin HDP'yi kastederek "Bunlar güçlü oldukları yerde despot zayıf oldukları yerde ise demokratlar.  Mecliste her renk var. Sarı var kırmızı var, siyah var, mavi var. Şimdi de birleri mor rengini meclise sokmaya çalışıyor. Bingöl halkı mor rengin ne demek olduğunu iyi biliyor. Onun için biz de diyoruz ki; Sizleri bu renkler değil yeşil temsil ediyor."

Kalkınma Bakanı Bingöl'ü kalkındıramadı

Değerlendirmelerinde AK Partinin icraatlarını da eleştiren Şahin şunları söyledi:

"Öte yandan AK Parti ismini kalkınmadan almış. Ve birde Kalkınma Bakanı Bingöllü.  Tarım kalkınma desteğinde Tunceli, Şanlıurfa, Diyarbakır, Elâzığ destek kapsamına alındı. Bingöl, bakanı  olmasına rağmen mahrum bırakıldı. Bakan Bingöl`den çok komşu illeri kalkındırdı. Peki, bu saatten sonra Bingöl kalkınır mı? Bakan olmasına rağmen kalkınamadı."

"Komşusundan korkan bir topluma döndük." diyen Şahin, inanç ve ahlaki değerlerden uzaklaştıkça bu yangının tüm toplumu yakacağını ve bunun için İslami muhalefet adına mecliste söyleyecek sözlerinin olduğunu söyledi.

İslami sorumluluk gereği söyleyecekleri sözleri olduğunu ve mecliste var olan her rengin arasına İslam`ın rengi yeşil rengini de götüreceklerini belirten Şahın sözlerini şöyle tamamladı.

"Parça kırmış bu siyasetin lastiği patlamış. Hür adaylar olarak bunları tamir etmemiz lazım.  Bizler burada ne kadar konuşursak konuşalım, sözümüz buradan öteye geçmeyecek. Onun için Mecliste söyleyecek sözümüz var diyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir