• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Ceylanpınar'da 'Seçim Güvenliği Toplantısı'
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Genel seçim öncesi, seçimlerin mevzuat hükümlerine uygun geçmesi ve seçim güvenliğinin sağlanması amacı ile Ceylanpınar ilçe Kaymakamı Ahmet Karatepe’nin başkanlığında “Seçim Güvenliği Toplantısı” yapıldı. 

Toplantıya, İlçe Kaymakamı Ahmet Karatepe, Jandarma Komutan Vekili Bilal Ökemen, İlçe Emniyet Müdürü Öner Ağrıdağ,  HÜDA PAR İlçe Başkanı Adnan Sağlam, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Güntekin, CHP İlçe Başkanı Kahraman Binay, MHP İlçe Başkanı Ahmet Güneri,  Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Yiğit, BBP İlçe Başkanı İbrahim Başkurt ve HDP İlçe Başkanı Mehmet Ali Asan katıldı.

Toplantıda konuşan Kaymakam Karatepe, Halkın iradesinin seçim sandığına tam anlamı ile yansımasının ve seçimlerin demokrasinin bayramı havasında geçmesinin sağlanması noktasında kamu görevlilerine ve tüm siyasi parti temsilcilerine büyük görev ve sorumluluklar düştüğünü söyledi. Karatepe, Seçim atmosferinin mevzuat hükümlerine uygun ve huzurlu bir şekilde işlemesi amacı ile siyasi parti temsilcilerinin birbirleri ile ve kamu görevlileri ile diyalog kanallarının açık olmasının önemine değindi.

Siyasi partilerin tüm temsilcilerinin de iyi niyet ve dileklerini paylaştığı toplantıda, Daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Öner Ağrıdağ ve Jandarma Komutan Vekili Bilal Ökemen‘nin bilgi sunumlarının ardından son buldu.  (Mustafa Kaynak – İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir