• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Ağrı'da muhtarlara hizmet içi eğitim semineri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ağrı Kültür Kongre Merkezi’nde, mahalle ve köy muhtarlarına 2 günlük hizmet içi eğitim semineri verildi. Düzenlenen seminere 105 köy ve 18 mahalle muhtarı katıldı.

Kurum müdürlerinin kurumlarının görev alanına giren işlerle ilgili verdiği bilgilendirmeden sonra muhtarlar, köy ve mahallelerindeki sorunlarını dile getirdi.

Seminerin açılışına katılan Ağrı Valisi Musa Işın, “Halkımızın en yakınındaki muhtarlarımız, hangi kurumun hangi konularda iş yaptığını, karşılaştıkları sorunların muhataplarının kimler olduğu konusunda bilgi sahibi olmalıdır. Bu yüzden düzenlenen bu seminerde muhtarlarımız aynı zamanda mevcut sorunlarını da burada birebir muhataplarına soracaklar. Ben de kurum müdürlerimiz de burada size hizmet etmek için varız. Geldiğim ilk günlerde de söyledim. Birisi aç yatarsa, birisi çocuğunu üniversiteye gönderemiyorsa, okutamıyorsa bunun vebali bizimdir. Bize iletilen sorunları imkânlar dâhilinde, karşılıklı ve doğru bir iletişim şekliyle çözüme kavuşturmamız lazım. Ben bu bölgeyi, bu bölgenin insanını, örfünü, âdetini iyi bilen bir insanım. Ben bu bölgenin insanıyım. Sizinle iyi bir iletişim kurabileceğimize ve güzel hizmetler sunacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Muhtarların kendisine yönettiği sorunları yanıtlayan Vali Işın, iyi niyet çerçevesinde, gerçekten hizmet için sorunların çözülmesi için atılan her adımın karşılık bulacağını kaydetti. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir