• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batman'da 'Bilim Şenliği' sergisi açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman merkez Selçuklu Ortaokulu binasında ‘Bilim Şenliği’ sergisi açıldı. Düzenlenen ‘Bilim Şenliği’ne, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, bazı okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Okula gelişinde Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’i, Okul Müdürü Mehmet Emin Tuğluk karşıladı.  Selçuklu Ortaokulu ve TÜBİTAK işbirliği ile gerçekleşen, ‘Bilim Şenliği’ hakkında Okul Müdüründen bilgi alan Çelik, 30 eserin sergilendiği ‘Bilim Şenliği’nin açılış kurdelesini keserek, katılımcılarla birlikte, öğrenciler tarafından hazırlanan eserlerin sergilendiği stantları gezdi, öğrencilerden projeleri hakkında bilgi aldı.

Bilimsel farkındalık oluşturmaya çalışan öğrencilerimizi kutluyorum diyen Çelik, “Nitelikli eğitim hedefimizin bir adımı da öğrencilerimize değer taşıyan projeler konusunda fikir üretmeyi ve bu fikirlerini proje halinde hayata geçirme düzeyine gelmelerine, zemin ve imkân sağlamak. Bu açıdan bilim şenliklerini önemsiyoruz. Buradaki ‘Bilim Şenliği’nde emeği geçen okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor, bu anlamlı günde öğrencilerimizin bu çalışmalarını önemseyen velilerimize, katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir

Kategorinin Öne Çıkan Haberleri