• DOLAR 32.322
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2300.938
  • ...
Diyarbakır'da suç örgütlerine yönelik baskınlar devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır’da yapılan baskınlarda, çete oluşturarak suç işledikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 13 kişiden 6’sı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Konu ile ilgili olarak Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz adına yapılan açıklamada, Diyarbakır Cumhuriyet başsavcılığı talimatı ile başlatılan kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele çalışmaları kapsamında değişik suçlara karıştıkları belirtilen İ.K, G.B, E.Y, R.E, S.A, M.D, M. Ş. E, K.S, F.E, M.A, A.K, E.A. ve R.A. isimli 13 şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi.

Gözaltına alınan şüpheli şahıslardan G.B., K.S., F.E., M.A., A.K., E.A. ve R.A isimli 7 kişinin Cumhuriyet Başsavcılığında alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı belirtilen açıklamada, şüphelilerden  İ.K., M.Ş.E., M.D., E.Y., R.E. ve S.A. isimli 6 kişinin ise suç işlemek amacıyla örgüt kurma, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama, cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildikleri belirtildi.

Açıklamada, Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmanın devam ettiği belirtildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir