• DOLAR 32.592
  • EURO 34.793
  • ALTIN 2498.181
  • ...
ASPİM, Eyyubiye Belediyesi ile ortak protokol imzaladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İmzalan protokol çerçevesinde Eyyubiye belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı 7 kadın kültür merkezinin 4 aylık kira, elektrik, su, internet ve telefon giderlerini karşılayacak.

İmzalan protokol çerçevesinde bir açıklama yapan Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz ile protokol imzaladık. Protokol kapsamında ilçemiz sınırları içerisinde bulunan kadın kültür merkezlerinin sürdürebilirliğini devam etmesini sağlayabilmesi amacıyla nisan, mayıs, haziran ve temmuz aylarına ait kira, elektrik, su, internet ve telefon giderlerini Eyyubiye belediyesi olarak bizler karşılayacağız. Amacımız bu tarz projeler devam etsin. Dolayısıyla Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün bu anlamda başarı ilkesi olan bu tarz projelerinde içerisinde yer almaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, “Bundan önceki birçok çalışmamızda desteğini görmüş olduğumuz Eyyubiye Belediyesi başkanına şahsım ve kurumumuz adına teşekkür ediyorum. Birçok sosyal sorumluluk projesinde ortak hareket etmeninde getirilerini ilimiz ve ülkemiz açısından çok önemli olacağı kanaatindeyim. Bugün imzalamış olduğumuz bu protokol ile dezavantajlı bölgelerdeki kadınlarımızın özellikle sosyal hayata entegrasyonu boyutunda Eyyubiye belediyesinin katkıları ile çok daha yoğun bir şekilde çalışma sergileyecekleri noktasında güzel bir örnek ben tekrar belediye başkanlığımıza ve çok değerli belediye personellerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir