• DOLAR 32.369
  • EURO 34.985
  • ALTIN 2325.34
  • ...
İstanbul Kutlu Doğum etkinliğinden sonra halk duygularını paylaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından bu yıl Yenikapı Meydanında düzenlenen ve büyük bir katılımla gerçekleşen İstanbul Kutlu Doğum etkinliği sonra yurdun çeşitli yerlerinden etkinliğe katılan Peygamber sevdalıları, duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Etkinliğe İstanbul`dan katılan Ahmet Tutak, “Biz Peygamber (sav)`i her şeyden önde tutuyoruz. Annemiz, babamız, evlatlarımız her şeyimiz O`na fedadır. Biz onun için bu meydana geldik. Bu programı organize eden emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Çok güzel bir program bütün İstanbul`u buraya bekliyorum.” şeklinde ifade ederek insanların bu tür etkinliklere katılmasını tavsiye etti.


“Aylardır hazırlık yapıyorum”

Bu manevi coşku için aylardır hazırlık yaptığını söyleyen Ramazan Açan ise, “Bugünü duygularımla ifade edemiyorum. Allah bunu yapan Peygamber Sevdalılarından razı olsun” dedi.

“Bu bir aşktır”
Bingöl Genç`ten katılan bir vatandaş; “Bu duyguları kelimelere dökmek çok zordur. Bu bir aşktır, kara sevdadır, muhabbettir. Bunu kelimelere dökmek çok zordur, bu ancak yaşanılır.” şeklinde ifade etti.


“2012`den itibaren bu programlara katılıyoruz”

Muş`tan katılan gençler ise, “Bugün Peygamberin Kutlu Doğum günüdür. Burada olmaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz. 2012`den itibaren bu programlara katılıyoruz. Gerçekten bugün heyecanlıyım duygularımı ifade edemiyoruz. Programı düzenleyenlerden Allah razı olsun.” şeklinde duygularını paylaştılar.


“Gerçekten şuan çok huzurluyuz”

Bitlis`ten katılan bir peygamber sevdalısı; “Duygularım söylenecek gibi değildir. Ne söylenebilir ki bu coşku ve sevda karşısında. Bu sevgiden başka ne söylenebilir. Üç günlük dünyada yolunda yürüyeceğimiz tek insan Hz. Peygamber (sav) için burada olmak çok mutluluk vericidir. Allah`ın bize gönderdiği rehberimizin yolunda yürüyüp ahirete azık hazırlamamız gerekiyor. İnşallah Allah`u Teâlâ mahcup etmez ahirette, Allah bizleri O`nun yolundan ayırmasın” dedi.

“Akşamdan itibaren heyecanla bugünü bekledik”
İstanbul`dan katılan Adille Akkılıç; “Biz Hz. Peygamber (sav)`in aşkıyla yanıyoruz. O`nu kalbimizde sürekli taşıyoruz. Bugün bize adeta bir bayramdır. Bizim için O`nu anmaktan daha güzel bir şey yoktur. Çok mutluyuz, Allah düzenleyenlerden razı olsun.” şeklinde duygularını paylaştı. (Erkan Yavuz, Yılmaz Sönmez - İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir