• DOLAR 32.374
  • EURO 35.033
  • ALTIN 2326.03
  • ...
Sabiha Gökçen Havalimanı`ndan 3 yeni sefer
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türk Hava Yolları (THY) açıklamasına göre, THY, başlattığı 3 yeni sefer ile Sabiha Gökçen`den uçtuğu dış hat sayısını 20`ye yükseltti.

THY, Sabiha Gökçen Havalimanı`ndan Amsterdam, Bakü, Berlin, Brüksel, Düsseldorf, Ercan, Frankfurt, Kiev, Kuveyt, Londra, Milan, Münih, Paris, Tiflis, Tahran, Tel Aviv, Viyana`nın ardından Roma, Stuttgart ve Köln noktalarına da uçuş başlattı.

Roma Stuttgart ve Köln`e Atatürk Havalimanı`ndan uçabilen yolcular artık Sabiha Gökçen Havalimanı`ndan da THY ile seyahat edebilecek.

Haftanın 7 günü karşılıklı olarak icra edilecek Sabiha Gökçen – Roma seferlerinde yolcular, tüm vergiler dâahil gidiş-dönüş 111 avrodan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edebilecek.

Sabiha Gökçen Havalimanı`ndan Köln`e hafta içi her gün; Stuttgart`a ise pazartesi, çarşamba, cuma ve cumartesi günleri karşılıklı seferler gerçekleştirilecek.

Yolcular,Köln ve Stuttgart`a  tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 139 avrodan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edebilecek.

THY ve uçuş tarifesi ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere "www.turkishairlines.com" web sitesinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi`nden veya satış ofislerinden ulaşılabilir.

Bu haberler de ilginizi çekebilir