• DOLAR 32.566
  • EURO 35.19
  • ALTIN 2330.294
  • ...
PEYGAMBER SEVDALILARI yenikapı`ya AKIN ETTi...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Geçtiğimiz yıl Kazlıçeşme Meydanında düzenlenen etkinliğin bu yılki adresi Yenikapı Miting alanı oldu. Kutlu Doğum etkinliğine az bir süre kala Yenikapı Miting Alanında tamamlanan hazırlıklar sonrası Kutlu Doğum misafirleri alana gelmeye başladı.

İstanbul Kutlu Doğum etkinliğine İstanbul`un tüm ilçelerinden katılımcı olurken, Türkiye`nin dört bir yanından gelen peygamber sevdalıları da alanı doldurmaya başladı. Görevlilerin yönlendirmesiyle etkinliğin yapılacağı alana farklı güzergâhlardan girişler yapılmaya başlandı.

Ellerindeki Tevhid bayrakları ve Peygamber Sevdalıları Platformu flamaları ile etkinliğe katılmak için gelenler, bayan ve erkeklerin ayrı yerlerden alana giriş yaptıkları görüldü.

Platform yetkilileri, etkinlik alanına gelen yol güzergâhları üzerinde de alana gelene kadar ellerinde Tevhid Bayrakları ile Peygamber Sevdalıları flamaları bulunan görevlilerin alana gelecek olan peygamber sevdalılarına yol göstereceklerini belirtti.

Şehit Hasan Gökgöz`ün babası da alanda

İstanbul Yenikapı Meydanında düzenlenen etkinliğe, 6-8 Ekim olaylarında katledilen Hasan Gökgöz`ün babası Mehmet Gökgöz'ün de Diyarbakır`dan gelerek katıldığı görüldü.

(İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir