• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
TIR ile Taksi Çarpıştı: 1`i Ağır, 5 Kişi Yaralandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İZMİR - Kaza, saat 03.30 sıralarında, Yeşillik Caddesi Kaymakkuyu Kavşağı`nda meydana geldi. Menderes ilçesine götürdüğü yükü boşalttıktan sonra Alsancak Limanı`na gitmek için yola çıkan Yavuz Samar (48) yönetimindeki 35 AT 190 plakalı TIR, Yeni Çamlık`tan Yeşillik Caddesi`ne çıkan Emrah Aydemir (31) idaresindeki 35 T 6248 plakalı taksiyle çarpıştı. Kazayı TIR şoförü Samar yara almadan atlattı. Taksi şoförü Aydemir hafif şekilde yaralandı. Takside yolcu olarak bulunan Perihan Dikyol (33), Dilek Yalçın (27), Feryadi Kara (42) ve Ömer Yılmaz (48) ise çarpışmasın etkisiyle araçta sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar polis, sağlık ve AKS 110 ekiplerine haber verdi. Yaralılar AKS ekipleri tarafından kurtarılarak Tepecik, Bozyaka ve Yeşilyurt Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırıldı.

DURAN KALBİ ÇALIŞTIRILDI
Kazada yaralanan 4 kişinin lokantada çorba içtikten sonra taksiye bindikleri öğrenildi. Taksi şoförü Aydemir, Dilek Yalçın, Feryadi Kara ve Ömer Yılmaz`ın hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Olay yerinde kalbi duran Perihan Dikyol ise kaldırıldığı hastanede tekrar yaşama döndürüldü. Dikyol`un boynunun kırıldığı ve hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Kazanın ardından yapılan kontrolde taksi ve TIR şoförlerinin alkolsüz olduğu tespit edildi. TIR şoförü Yavuz Samar, kazayla ilgili polise verdiği ilk ifadesinde, taksinin kırmızı ışıkta geçtiğini söylediği öğrenildi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir