• DOLAR 32.347
  • EURO 35.103
  • ALTIN 2321.8
  • ...
Van`ın Hür Adayı Mehdi Oğuz`dan esnaf ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hür Aday Van Bağımsız Milletvekili Adayı Mehmet Mehdi Oğuz, HÜDA PAR Van İl Başkanı Rasim Saygın ile yönetim kurulu üyelerinden oluşan kalabalık bir heyetle il merkezinde bulunan çarşı esnafına ziyaretlerinde bulundu.

Gittiği her yerde halkın yoğun ilgisi ile karşılanan  ‘Hür Aday'  Mehmet Mehdi Oğuz,   işyerlerini teker teker ziyaret ederek, destek ve dua talebinde bulundu.  Kimi esnafın Mehdi Oğuz`u kapıda karşıladığı görülürken, özellikle bazı esnafın ise ısrarla ikramlarda bulunması ve ziyaretlerinden dolayı memniyetlerini dile getirmesi Oğuz ve beraberinde heyet tarafından memnuniyetle karşılandı.  

Esnafın sorunlarını dinleyen Oğuz, programları hakkında bilgi verdi. Esnafa mensubu bulunduğu HÜDA PAR camiasını İslamî ve insani değerleri taşıdığını ve İslam`a aykırı en ufak bir şeyinin olmadığını belirten Oğuz, meclise girmeleri halinde, halkın huzur ve refahı için ciddi önerilerinin olduğunu ve mecliste İslam`ın sesi olacaklarını dile getirdi

Kimi zaman esnaf ile esprili bir diyalog kuran Oğuz  Adaletin tesis edilmesinin, bütün sıkıntıların tesis edilmesi olduğunu vurgulayarak, esnafa gerçek adaletin yerine getirilmesi için çalışacaklarını belirtti. (İlyas Akkoş-İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir