• DOLAR 32.601
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2492.627
  • ...
Kutlu Doğum etkinliğine destek verenlere hediye
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Batman İl Koordinatörlüğü yetkilileri, 12 Nisan Pazar günü gerçekleştirilen “Eşsiz Önder Hz Muhammed (sav)" temalı Kutlu Doğum programına destek veren yerel radyo sahiplerine teşekkür ziyaretinde bulunarak kendilerine Kur`an-ı Kerim hediye ettiler.

Beraberindeki heyet ile birlikte yaptığı ziyarette konuşan Peygamber Sevdalıları Platformu Batman İl Koordinatörü Feyzi Aydın “Her sene olduğu gibi bu sene de hiçbir karşılık beklemeden, sırf Allah rızasını gözeterek, geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen etkinlikte Peygamber sevdalısı halkımızı davet etmek amacıyla destek veren radyo sahiplerine teşekkür ediyorum. Bir beklenti içerisine girmeden Allah rızası için yardımda bulunuyorlar. O yüzden bizler de kendilerine bir hediye vermeyi uygun gördük. Allah onların hayrını kabul etsin. Bundan sonraki etkinliklerde de kendilerinin yardımlarını bekliyoruz.” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren radyo sahipleri ise, bu tür hayırlı işlerde her zaman ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.  (M. Fatih Akgül - İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir