• DOLAR 32.348
  • EURO 35.153
  • ALTIN 2308.536
  • ...
Meclis`te Kandil Ve Cuma Gecesi Alkollu Kutlama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gündüz yapılan özel oturuma Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın da katıldığı, akşamki resepsiyonda Başbakan Ahmet Davutoğlu`nun da hazır bulunduğu ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek`in verdiği resepsiyonda, TBMM`ye eski Türkiye görüntüleri hiç yakışmadı.

MECLİS'TE ESKİ TÜRKİYE GÖRÜNTÜLERİ

TBMM Başkanı Çiçek ile eşi Gülten Çiçek, TBMM`nin 95. açılış yıl dönümü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla resepsiyon verdi. Regaip Kandili`ne denk gelen Meclis resepsiyonunda konukların büyük bölümünün alkolsüz içecekleri tercih ettiği halde, Çiçek`in ev sahipliğindeki Meclis yönetimince 5 çeşit alkol servisi yaptırıldı. Milletin camilere, duaya koştuğu gecede Meclis`in maneviyatını, cuma ve kandil gecesinin önemini hiçe sayarak alkol servisinden vazgeçilmedi. Meclis yönetiminin hakkını yemeyelim, kutlamada alkollü içki servisi, önceki resepsiyonların aksine salonu dolaşan garsonlar aracılığıyla değil, mini bar masalarından yapıldı. Öte yandan Meclis lokantasında ise hala daha içecekler listesi içinde bira da yer alıyor. 4 liraya

Gecede muhalefet liderlerinden bir tek Bahçeli hazır bulundu. Üç dönemlik vekiller, listelere giremeyenler, seçim çalışmasında olanlar, 6 bin isim iktidar partisine başvurmasına rağmen aday adayları ve bürokratlar TBMM`deki resepsiyona ilgi göstermedi. Resepsiyona, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, YSK Başkanı Sadi Güven, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Sayıştay Başkanı Recai Akyel gibi isimler katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise sadece gündüz yapılan oturama katıldı. Resepsiyona, HDP`den katılan olmadı.

Milli Gazete

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir